Подово-таванен климатикMideaA++/A+(18 000Btu)

2 349,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 2 349,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
MUEU-18HRFNX-QRD0W разполага с енергийна ефективност SEER 6.20 (А++) на охлаждане и SCOP 4.00 (А+) на отопление.
24-часов таймер

Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

LED дисплей 

Съвременният дизайн на климатици Midea е допълнен от скрит в предния панел LED дисплей. Натиснете "LED" бутона на дистанционното управление, за да включите/изключите LED дисплея.

Twin система

Две вътрешни тела от една и съща серия с различни мощности могат да бъдат монтирани към едно външно тяло.

Вертикално реене на жалузите

Равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на вертикалното реене на жалузите под ъгъл от 110° в сравнение с класическите модели климатици, при които ъгълът е 80°.

Вход за свеж въздух

Външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение.

Порт за алармена система

При откриване на неизправност в системата на климатика се задейства външна алармена система, която сигнализира за грешка и автоматично спира работата на системата.

Хоризонтално реене на жалузите

По-равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на хоризонталното реене на жалузите под ъгъл 120° в сравнение с класическите модели, при които ъгълът е 90°.

Европейско съответствие

Продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и околната среда и са изпълнени процедурите за оценка на съответствието, които са описани в директивите на европейското законодателство.

Нощен режим 

Времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Режим Turbo

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в този режим вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

3D Surrounding Air Flow 

Клапите на климатици Midea се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Функция Refrigerant Leakage Detect 

Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Лесен за поддръжка

Осигурява лесно монтиране и демонтиране, без никакво усложнение.

Кабелно дистанционно управление

Кабелното дистанционно управление се монтира на стената. То се използва главно в търговски обекти и офиси и прави управлението на климатичната система много по-лесно и удобно, като често добавя и допълнителни функции за управление на климатичната система.

Извеждане на конденза от 2 страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите

Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Функция Auto Restart

При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

 
Технически характеристики
Производител

MIDEA

За помещения

от 30 до 40 кв.м

Препоръчителен обем (охлаждане)

110 куб.м

Препоръчителен обем (отопление)

100 куб.м

Отдавана мощност (охлаждане)

2.71 - 5.28 - 5.86 kW

Отдавана мощност (отопление)

2.42 - 5.57 - 6.30 kW

Консумирана мощност (охлаждане)

0.67 - 1.45 - 2.02 kW

Консумирана мощност (отопление)

0.54 - 1.50 - 1.64 kW

Захранващо напрежение

220 - 240 V~ 50 Hz, 1 Ph

Шум (вътрешно тяло)

24 dB

Шум (външно тяло)

56 dB

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

1068 х 675 х 235 мм

Размери Ш х В х Д (външно тяло)

805 х 554 х 330 мм

Тегло (вътрешно тяло)

28 кг

Тегло (външно тяло)

32.50 кг

Тръбни връзки (течна фаза/газова фаза)

ф 6 мм / ф 12 мм

Температурен диапазон на работа при охлаждане (°C)

от - 15 °C до + 50 °C

Температурен диапазон на работа при отопление (°C)

от - 15 °C до + 24 °C

Хладилен агент

R32

Произход

Китай

Подобни продукти
Подово-таванен климатикMideaA++/A+(24 000Btu)

XAPAKTEPИCTИKИ И EKCTPИ HA ИHBEPTOPHИЯ TABAH-ΠOДOB KЛИMATИK МІDЕА МUЕ-24НRFNХ-QRD0W(GА) 24-чacoв тaймep Bъзмoжнocт зa нacтpoйвaнe нa 24-чacoв тaймep зa вĸлючвaнe и изĸлючвaнe нa ĸлимaтичнaтa cиcт

Цена: 2 899,00 лв.
Подово-таванен климатикMideaA++/A+( 36 000Btu)

МІDЕА МUЕ-36НRFNХ-QRD0W ИHBEPTOPEH TABAH-ΠOДOB KЛИMATИK Инвepтopният ĸлимaтиĸ Міdеа МUЕ-36НRFNХ-QRD0W пocтигa ceзoнeн ĸлac нa eнepгийнa eфeĸтивнocт А++ / А+ и имa мнoгo интeлигeнтни фyнĸции, ĸoитo

Цена: 4 399,00 лв.
Подово-таванен климатикMideaA++/A+(36 000Btu)

МІDЕА МUЕ-36НRFNХ-QRD0W ИHBEPTOPEH TABAH-ΠOДOB KЛИMATИK Инвepтopният ĸлимaтиĸ Міdеа МUЕ-36НRFNХ-QRD0W пocтигa ceзoнeн ĸлac нa eнepгийнa eфeĸтивнocт А++ / А+ и имa мнoгo интeлигeнтни фyнĸции, ĸoитo

Цена: 4 479,00 лв.
Подово-таванен климатикMideaA++/A+(48 000Btu)

PИФAЗEH TABAH-ΠOД TИΠ ИHBEPTOPEH KЛИMATИK МІDЕА МUЕ-48НRFNХ-QRD0W Tpифaзният тaвaннo-пoдoв инвepтopeн ĸлимaтиĸ Міdеа МUЕ-48НRFNХ-QRD0W пocтигa ceзoнeн ĸлac нa eнepгийнa eфeĸтивнocт А++ / А и pa

Цена: 5 069,00 лв.
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане