Midea All Easy Pro NordicA+++/A++(24 000)Wi-Fi

2 404,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 2 404,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA ALL EASY PRO NORDIC MSEPDU-24HRFN8-QRD0GW

Wi-Fi контрол

Wi-Fi контролът позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.

Бриз далеч

С натискането на един бутон посоката на въздушния поток автоматично се регулира до максималния ъгъл, за да се предотврати директният въздушен поток.

3D въздушен поток

Жалузите на вътрешното тяло на климатика се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички ъгли на помещението.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Филтър със студен катализатор

Филтърът за студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Био филтър (HEPA)

Био филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки прахови частици във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава много положителни и отрицателни йони за отстраняване на миризми, прах, тютюнев дим и цветен прашец. Това гарантира чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираната стая.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски скорости, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Нощен режим

Когато нощният режим се активира по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана. Когато нощният режим се активира по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана.

Режим ЕКО

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO технология за пестене на енергия. При активиране на бутона "ЕКО", климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влагата на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да предотвратява растежа на бактерии.

Хоризонтална люлка

Хоризонталните жалузи плават под ъгъл от 120 °, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Вертикална люлка

Вертикалните жалузи плават под ъгъл от 110 °, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 80 °. Това води до охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът трае максимум 20 минути, след което автоматично се връща в предварително зададения режим, преди да активира режим Turbo.

1W режим на готовност

Климатикът автоматично превключва в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

8°C отопление

В режим на отопление 8°C се поддържа тази постоянна температура, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Компресор нагревател колан

Електрическият компресорен нагревател улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Превключване на предавките

Възможност за настройване на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на предавките е налична само в режим на охлаждане.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на електрозахранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне работа в режима, зададен преди изключване на захранването.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика открива код за грешка ""EC"", който ще се показва и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреди, причинени от високи температури, когато хладилният агент изтече.

Комплект за ниска температура на околната среда

Нискотемпературният комплект позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15 ° C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Жалузина памет

Положението на хоризонталния клапан на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Двупосочно източване

Дренажната тръба може да бъде насочена към лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Аварийна операция

При най-добрите климатици, когато възникне температурна грешка на сензора, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

Диамантен дизайн

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и устойчива на вибрации. Новият вентилатор Bionic и капакът на винтовия въздухозаборник Archimedes допринасят за по-тихата работа на външното тяло.

Електрически нагревател за външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло предотвратява замръзването на конденза при ниски температури.

Модел Вътрешно тяло MSEPDU-24HRFN8
Външно тяло MOX430-24HFN8
Захранване В/О/Хз 220-240 / 1 / 50
Капацитет Охлаждане kW 7,03 (2,11 ~ 8,21)
Отопление 7,33 (1,55 ~ 8,21)
Входна мощност Охлаждане kW 1,76 (0,42 ~ 3,20)
Отопление 1,97 (0,30 ~ 3,10)
ЯСНОВИДЕЦ Охлаждане В/В 8.50
СКОП Отопление 4.60
Клас на енергийна ефективност Охлаждане А+++
Отопление А++
Текущ ток Охлаждане Една 7,7 (1,8 ~ 13,9)
Отопление 8,6 (1,3 ~ 13,5)
Въздушен поток (вътрешно тяло) м3/ч 1092 / 724 / 379
Звуково налягане (вътрешно тяло) дБ(А) 44.5 / 40 / 33 / 21
Звукова мощност (вътрешно тяло) дБ(А) 65
Въздушен поток (външно тяло) м3/ч 3500
Звуково налягане (външно тяло) дБ(А) 58.5
Звукова мощност (външно тяло) дБ(А) 68
Размери W x H x D
Тегло
Вътрешно тяло Мм 1140 x 275 x 370
Кг 20
Външно тяло Мм 890 x 673 x 342
Кг 45.6
Тръбопроводи за хладилен агент (течност/газ) Мм 9.52 / 15.9
Макс. дължина на тръбата на хладилния агент m 50
Макс. разлика в нивото 25
Работна температура Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 24
Охладител R32
Подобни продукти
Инверторен климатик Cairox 24 000Btu

CAIROX R4L-F24 е нискотемпературен инверторен климатик, който работи ефективно до -25°С външна температура. Има изчистен дизайн и е подходящ за по-големи помещения от 35 до 40кв.м.Климатика е функ

Цена: 1 849,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 18 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F18 е със средна отдавана мощност 5,2kW в режим Отопление и 5,1kW в режим Охлаждане. Подходящ е за помещения около 30кв.м. Ефективен е при външна температура от -25°

Цена: 1 349,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 12 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F12 съчетава отлично качество с атрактивна цена. Капацитет на климатика: 12000 BTU. Отоплява ефективно до -25°С външна температура.Климатикът е проектиран да започва

Цена: 899,99 лв.
Инверторен климатик Cairox 9 000Btu

Инверторен климатик R4L-F09 CAIROX е с енергиен клас А++ в режим на охладаждане и А+ при отопление. Вътрешното тяло е компактно с дължина от 75см и изчистен дизайн. Работи с фреон R32. Клас:Междинен

Цена: 799,00 лв.
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане