Midea All Easy Pro Nordic A+++/A++ (9 000Btu)

1 385,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 1 385,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA ALL EASY PRO NORDIC MSEPBU-09HRFN8-IE

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Филтър със студен катализатор

Филтърът за студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Сребърен йонен филтър

Ефективно отстраняване на бактерии и микроби чрез действието на сребърни йони върху клетъчната им структура и унищожаване на биологичните функции на микробното деактивиране на черупката.

Био филтър (HEPA)

Био филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малки прахови частици, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава много положителни и отрицателни йони, за да премахне миризмите, праха, тютюневия дим и цветния прашец. Това гарантира чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираната стая.

i-Clean

Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува охлаждане и отопление, за да замрази и размрази топлообменника на вътрешното тяло, като по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредители. Функцията i-Clean трае два пъти по-дълго от редовното самопочистване - около 30-35 минути.

Електрически нагревател за външното тяло

Електрически нагревател на дъното на външното тяло предотвратява замръзването на конденза при ниски температури.

Компресор нагревател колан

Електрическият компресорен нагревател улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Ниско охлаждане на околната среда

Нискотемпературният комплект позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15 ° C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка "EC", който ще се показва и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреди, причинени от високи температури, когато хладилният агент изтече. Тази функция е налична само в режим на охлаждане.

8°C отопление

В режим на отопление 8°C се поддържа тази постоянна температура, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски скорости, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът трае максимум 20 минути, след което автоматично се връща в предварително зададения режим, преди да активира режим Turbo.

Хоризонтална люлка

Хоризонталните жалузи плават под ъгъл от 120 °, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90 °. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Вертикална люлка

Вертикалните жалузи плават под ъгъл от 110°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 80 °. Това води до охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

Аварийна операция

При най-добрите климатици, когато възникне температурна грешка на сензора, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

Режим ЕКО

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. При активиране на бутона "ЕКО", климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Нощен режим

Когато нощният режим се активира по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана. Когато нощният режим се активира по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана.

1W режим на готовност

Климатикът автоматично превключва в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Двупосочно източване

Дренажната тръба може да бъде насочена към лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на електрозахранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне работа в режима, зададен преди изключване на захранването.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Жалузина памет

Положението на хоризонталния клапан на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Wi-Fi контрол

Wi-Fi контролът позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.

Интелигентно око

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението, което ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток или към района, където са събрани хората, или далеч от тях в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за дълго време, устройството автоматично намалява честотата, за да спести енергия. Функцията ще бъде изключена, ако стаята стане твърде тъмна. Интелигентната функция за очи може да намали потреблението на енергия до 25%.

Бриз далеч

С натискането на един бутон посоката на въздушния поток автоматично се регулира до максималния ъгъл, за да се предотврати директният въздушен поток.

Превключване на предавките

Възможност за задаване на работната мощност на компресора на 50%, 75%, или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на предавките е налична само в режим на охлаждане.

Модел Вътрешно тяло MSEPBU-09HRFN8 IE
Външно тяло MOX330-09HFN8
Захранване В/О/Хз 220-240 / 1 / 50
Капацитет Охлаждане kW 2,73 (1,31 ~ 3,80)
Отопление 3,14 (0,88 ~ 4,40)
Входна мощност Охлаждане kW 0,60 (0,13 ~ 1,20)
Отопление 0,69 (0,12 ~ 1,40)
ЯСНОВИДЕЦ Охлаждане В/В 8.60
СКОП Отопление 4.60
Клас на енергийна ефективност Охлаждане А+++
Отопление А++
Текущ ток Охлаждане Една 2,66 (0,6 ~ 5,35)
Отопление 3,05 (0,6 ~ 6,2)
Въздушен поток (вътрешно тяло) м3/ч 530 / 360 / 280
Звуково налягане (вътрешно тяло) дБ(А) 37 / 32 / 21.5 / 20.5
Звукова мощност (вътрешно тяло) дБ(А) 58
Въздушен поток (външно тяло) м3/ч 2200
Звуково налягане (външно тяло) дБ(А) 48
Звукова мощност (външно тяло) дБ(А) 64
Размери W x H x D
Тегло
Вътрешно тяло Мм 795 x 295 x 225
Кг 10.2
Външно тяло Мм 805 x 554 x 330
Кг 28.4
Тръбопроводи за хладилен агент (течност/газ) Мм 6.35 / 9.52
Макс. дължина на тръбата на хладилния агент m 25
Макс. разлика в нивото 10
Работна температура Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 24
Охладител R32

 

Подобни продукти
Инверторен климатик Cairox 24 000Btu

CAIROX R4L-F24 е нискотемпературен инверторен климатик, който работи ефективно до -25°С външна температура. Има изчистен дизайн и е подходящ за по-големи помещения от 35 до 40кв.м.Климатика е функ

Цена: 1 849,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 18 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F18 е със средна отдавана мощност 5,2kW в режим Отопление и 5,1kW в режим Охлаждане. Подходящ е за помещения около 30кв.м. Ефективен е при външна температура от -25°

Цена: 1 349,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 12 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F12 съчетава отлично качество с атрактивна цена. Капацитет на климатика: 12000 BTU. Отоплява ефективно до -25°С външна температура.Климатикът е проектиран да започва

Цена: 899,99 лв.
Инверторен климатик Cairox 9 000Btu

Инверторен климатик R4L-F09 CAIROX е с енергиен клас А++ в режим на охладаждане и А+ при отопление. Вътрешното тяло е компактно с дължина от 75см и изчистен дизайн. Работи с фреон R32. Клас:Междинен

Цена: 799,00 лв.
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане