Midea Xtreme Heat Nordic A+++/A++ (12 000Btu)Wi-Fi

1 694,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 1 694,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ИНВЕРТОР MIDEA AGN-12N8D1-IH XTREME HEAT NORDIC

Филтър с висока плътност - В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Филтър за студен катализатор - Филтърът за студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Сребърен йонен филтър - Ефективно отстраняване на бактерии и микроби чрез действието на сребърни йони върху клетъчната им структура и унищожаване на биологичните функции на микробното деактивиране на черупката.

Био филтър (HEPA) - Биофилтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малки прахови частици, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

i-Clean - Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува охлаждане и отопление, за да замрази и размрази топлообменника на вътрешното тяло, като по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредители. Функцията i-Clean трае два пъти по-дълго от редовното самопочистване - около 30-35 минути.

Електрически нагревател за външното тяло - Електрически нагревател на дъното на външното тяло предотвратява замръзването на конденза при ниски температури.

Компресорен нагревател колан - Електрическият компресорен нагревател улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Ниско охлаждане на околната среда - Нискотемпературният комплект позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15 ° C.

Покритие на топлообменника Golden Fin - Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Откриване на течове на хладилен агент - Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка "EC", който ще се показва и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреди, причинени от високи температури, когато хладилният агент изтече. Тази функция е налична само в режим на охлаждане.

8°C отопление - В режим на отопление 8°C се поддържа тази постоянна температура, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Тих режим - Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски скорости, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Турбо режим - Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът трае максимум 20 минути, след което автоматично се връща в предварително зададения режим, преди да активира режим Turbo.

Хоризонтална люлка - Хоризонталните жалузи плават под ъгъл от 120 °, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90 °. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Следвай ме- Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

Аварийна операция - При най-добрите климатици, когато възникне температурна грешка на сензора, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

ЕКО режим - Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. При активиране на бутона "ЕКО", климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Нощен режим - Когато нощният режим се активира по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана. Когато нощният режим се активира по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана.

1W в режим на готовност - Климатикът автоматично превключва в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Двупосочно източване - Дренажната тръба може да бъде насочена към лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Автоматично рестартиране - В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на електрозахранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне работа в режима, зададен преди изключване на захранването.

24-часов таймер - Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Жалузина памет - Положението на хоризонталния клапан на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Мулти-сплит съвместимост - Вътрешното тяло е съвместимо както с моно, така и с мултиинверторни системи, което позволява лесен избор на подходящи вътрешни и външни тела. Това е удобно решение за складове и търговски центрове.

Wi-Fi контрол - Wi-Fi контролът позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства - смартфони или таблети. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.

Бриз далеч - С натискането на един бутон посоката на въздушния поток автоматично се регулира до максималния ъгъл, за да се предотврати директният въздушен поток.

Превключване на предавките - Възможност за задаване на работната мощност на компресора на 50%, 75%, или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на предавките е налична само в режим на охлаждане.

 

Модел Вътрешно тяло AGN-12N8D1
Външно тяло X2AGN-12N8D6
Захранване В/О/Хз 220-240 / 1 / 50
Капацитет Охлаждане kW 3,52 (0,88 ~ 4,75)
Отопление 3,81 (0,79 ~ 5,57)
Входна мощност Охлаждане kW 0,87 (0,06 ~ 1,59)
Отопление 0,92 (0,13 ~ 2,13)
ЯСНОВИДЕЦ Охлаждане В/В 8.50
СКОП Отопление 4.60
Клас на енергийна ефективност Охлаждане А+++
Отопление А++
Текущ ток Охлаждане Една 3,81 (0,3 ~ 7,0)
Отопление 4,03 (0,6 ~ 9,4)
Въздушен поток (вътрешно тяло) м3/ч 520 / 370 / 310
Звуково налягане (вътрешно тяло) дБ(А) 39 / 30 / 24 / 20
Звукова мощност (вътрешно тяло) дБ(А) 54
Въздушен поток (външно тяло) м3/ч 2150
Звуково налягане (външно тяло) дБ(А) 57
Звукова мощност (външно тяло) дБ(А) 58
Размери W x H x D
Тегло
Вътрешно тяло Мм 835 х 295 х 208
Кг 8.7
Външно тяло Мм 765 х 555 х 303
Кг 29.6
Тръбопроводи за хладилен агент (течност/газ) Мм 6.35 / 9.52
Макс. дължина на тръбата на хладилния агент m 25
Макс. разлика в нивото 10
Работна температура Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 24
Охладител R32
Подобни продукти
Инверторен климатик Cairox 24 000Btu

CAIROX R4L-F24 е нискотемпературен инверторен климатик, който работи ефективно до -25°С външна температура. Има изчистен дизайн и е подходящ за по-големи помещения от 35 до 40кв.м.Климатика е функ

Цена: 1 849,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 18 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F18 е със средна отдавана мощност 5,2kW в режим Отопление и 5,1kW в режим Охлаждане. Подходящ е за помещения около 30кв.м. Ефективен е при външна температура от -25°

Цена: 1 349,00 лв.
Инверторен климатик Cairox 12 000Btu

Инверторен климатик CAIROX R4L-F12 съчетава отлично качество с атрактивна цена. Капацитет на климатика: 12000 BTU. Отоплява ефективно до -25°С външна температура.Климатикът е проектиран да започва

Цена: 899,99 лв.
Инверторен климатик Cairox 9 000Btu

Инверторен климатик R4L-F09 CAIROX е с енергиен клас А++ в режим на охладаждане и А+ при отопление. Вътрешното тяло е компактно с дължина от 75см и изчистен дизайн. Работи с фреон R32. Клас:Междинен

Цена: 799,00 лв.
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане