Midea PRIME A++/A+ (18 000Btu)Wi-Fi

1 644,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 1 644,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA MA2-18NXD0-I PRIME

GA безстепенен инвертор

Инверторната технология регулира мощността на компресора и двигателите, за да поддържа стабилна температура в помещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

Превключване на предавките

Възможност за настройване на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на предавките е налична само в режим на охлаждане.

Филтър със студен катализатор

Филтърът за студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Био филтър (HEPA)

Био филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки прахови частици във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Готов Wi-Fi

Климатиците от тази серия имат възможност да инсталират Wi-Fi модул, който позволява климатикът да се управлява от всяко място и по всяко време чрез мобилно приложение, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Интелигентен сън

Когато режимът Smart Sleep е активиран, климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, следвайки температурна крива по ваш избор. С помощта на мобилното приложение можете да избирате между 3 температурни криви - за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка от тези криви според личните си нужди. и предпочитания (DIY режим на заспиване).

Светкавица Cool

Функцията Flash Cool осигурява незабавна прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.

3D въздушен поток

Жалузите на вътрешното тяло на климатика се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички ъгли на помещението.

Супер готино

Когато функцията Super Cool се активира в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи с висока скорост, в резултат на което стайната температура бързо пада до 17°C.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

8°C отопление

В режим на отопление 8°C се поддържа тази постоянна температура, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на електрозахранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне работа в режима, зададен преди изключване на захранването.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка "EC", който ще се показва и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреди, причинени от високи температури, когато хладилният агент изтече.

Жалузина памет

Положението на хоризонталния клапан на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава много положителни и отрицателни йони за отстраняване на миризми, прах, тютюнев дим и цветен прашец. Това гарантира чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираната стая.

Интелигентна диагностика

Климатичната система разполага с автоматична система за следене на грешки, която открива и диагностицира 97 вида параметри на ранен етап и ви забелязва чрез приложението за смартфон.

Режим ЕКО

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. При активиране на бутона "ЕКО", климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Анти-студен въздух

Скоростта на вентилатора във вътрешното тяло на климатика се регулира автоматично в зависимост от температурата на изпарителя при отопление на помещението. Това предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влагата на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да предотвратява растежа на бактерии.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Интелигентно напомняне

Мобилното приложение на Midea ви напомня да почиствате филтрите на климатика, за чист и свеж въздух в климатизираното помещение.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски скорости, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

 

 

Модел Вътрешно тяло МА2-18НКСД0-И
Външно тяло МА-18Н8Д0-О
Захранване В/О/Хз 220-240 / 1 / 50
Капацитет Охлаждане kW 5.20 (1.91 - 6.14)
Отопление 5.57 (1.04 - 6.91)
Входна мощност Охлаждане / Отопление kW 1.63 (0.64 - 2.06) / 1.53 (0.25 - 2.32)
ЯСНОВИДЕЦ Охлаждане В/В 6.6
СКОП Отопление 4.0 / 5.1
Клас на енергийна ефективност Охлаждане А++
Отопление (-7°C) А+
Отопление (2°C) А+++
Текущ ток Охлаждане / Отопление Една 7.1 (0.8 - 10.3) / 6.7 (0.9 - 10.5)
Въздушен поток (вътрешно тяло) м3/ч 860 / 690 / 560
Звуково налягане (вътрешно тяло) дБ(А) 43 / 36 / 30 /22
Звукова мощност (вътрешно тяло) дБ(А) 58
Въздушен поток (външно тяло) м3/ч 2000
Звуково налягане (външно тяло) дБ(А) 56.5
Звукова мощност (външно тяло) дБ(А) 65
Размери W x D x H
Тегло
Вътрешно тяло Мм 958 x 223 x 302
Кг 10.3
Външно тяло Мм 800 x 333 x 554
Кг 34
Тръбопроводи за хладилен агент (течност / газ) Мм 6.35 / 12.7
Макс. дължина на тръбата на хладилния агент m 30
Макс. разлика в нивото 20
Работна температура Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -25 ~ 30
Охладител R32
Подобни продукти
Инверторен климатик Hisense Expert Smart Wi-Fi, 24000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 40 до 50 кв.м. Мощност BTU 24 000 SEER (сезо

Цена: 1 929,00 лв.
Инверторен климатик Hisense Expert Smart Wi-Fi, 18000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 30 до 40 кв.м. Мощност BTU 18 000 SEER (сезо

Цена: 1 549,00 лв.
Инверторен климатик Hisense Expert Smart CF35YR1FG Wi-Fi, 12000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 20 до 25 кв.м. Мощност BTU 12 000 SEER (сезо

Цена: 1 049,00 лв.
Hisense Expert Smart 9 000Btu

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 10 до 15 кв.м. Мощност BTU 9 000 SEER (сезон

Цена: 979,00 лв.
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане