Midea PRIME A++/A+ (12 000Btu) Wi-Fi

0,00 лв.
  • Марка: Midea
+ -
Цена: 0,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ КЛИМАТИК MIDEA MA2-12NXD0-XI PRIME

Готов Wi-Fi

Климатиците от тази серия имат възможност да инсталират Wi-Fi модул, който позволява климатикът да се управлява от всяко място и по всяко време чрез мобилно приложение, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на електрозахранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне работа в режима, зададен преди изключване на захранването.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи с максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът трае максимум 20 минути, след което автоматично се връща в предварително зададения режим, преди да активира режим Turbo.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски скорости, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

24-часов таймер

Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Самопочистване

По време на процеса на самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влагата на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да предотвратява растежа на бактерии.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

Аварийна операция

При най-добрите климатици, когато възникне температурна грешка на сензора, системата спира да работи. При Midea вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

Превключване на предавките

Възможност за настройване на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на предавките е налична само в режим на охлаждане.

Мулти-сплит съвместимост

Вътрешното тяло е съвместимо както с моно, така и с мултиинверторни системи, което позволява лесен избор на подходящи вътрешни и външни тела. Това е удобно решение за складове и търговски центрове.

LED дисплей

Вътрешното тяло е с голям LED дисплей, даващ информация за работата на климатичната система.

Режим ЕКО

Този икономичен режим интегрира нова иновативна ECO енергоспестяваща технология. При активиране на бутона "ЕКО", климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

8°C отопление

В режим на отопление 8°C се поддържа тази постоянна температура, като по този начин се предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

1W режим на готовност

Климатикът автоматично превключва в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5W на 1W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените прахови филтри с висока плътност, филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Био филтър (HEPA)

Био филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки прахови частици във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава много положителни и отрицателни йони за отстраняване на миризми, прах, тютюнев дим и цветен прашец. Това гарантира чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираната стая.

Филтър със студен катализатор

Филтърът за студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредните газове и миризми.

Нощен режим

Когато нощният режим се активира по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1 ° C за първите два часа, след което тя остава фиксирана. Когато нощният режим се активира по време на отопление, климатикът автоматично понижава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което тя остава фиксирана.

Диамантен дизайн

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и устойчива на вибрации. Новият вентилатор Bionic и капакът на винтовия въздухозаборник Archimedes допринасят за по-тихата работа на външното тяло.

Комплект за ниска температура на околната среда

Нискотемпературният комплект позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15 ° C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Откриване на течове на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка "EC", който ще се показва и ще спре да работи автоматично при откриване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреди, причинени от високи температури, когато хладилният агент изтече.

Жалузина памет

Положението на хоризонталния клапан на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Двупосочно източване

Дренажната тръба може да бъде насочена към лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

3D въздушен поток

Жалузите на вътрешното тяло на климатика се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички ъгли на помещението.

Хоризонтална люлка

Хоризонталните жалузи плават под ъгъл от 120°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Вертикална люлка

Вертикалните жалузи плават под ъгъл от 110°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 80°. Това води до охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

 

Модел Вътрешно тяло МА2-12НКСД0-СИ
Външно тяло МА-12Н8Д0-КСО
Захранване В/О/Хз 220-240 / 1 / 50
Капацитет Охлаждане kW 3.5 (1.1 - 4.2)
Отопление 3.8 (1.1 - 4.2)
Входна мощност Охлаждане / Отопление kW 1,21 (0,13 ~ 1,58) / 1,08 (0,10 ~ 1,68)
ЯСНОВИДЕЦ Охлаждане В/В 6.1
СКОП Отопление 4.0 / 5.1
Клас на енергийна ефективност Охлаждане А++
Отопление (-7°C) А+
Отопление (2°C) А+++
Текущ ток Охлаждане / Отопление Една 5,27 (0,5 ~ 6,9) / 4,73 (0,4 ~ 6,9)
Въздушен поток (вътрешно тяло) м3/ч 540 / 430 / 314
Звуково налягане (вътрешно тяло) дБ(А) 40.5 / 34.5 / 27
Звукова мощност (вътрешно тяло) дБ(А) 55
Въздушен поток (външно тяло) м3/ч 1800
Звуково налягане (външно тяло) дБ(А) 56
Звукова мощност (външно тяло) дБ(А) 63
Размери W x D x H
Тегло
Вътрешно тяло Мм 805 x 205 x 285
Кг 7.8
Външно тяло Мм 720 x 270 x 495
Кг 23.2
Тръбопроводи за хладилен агент (течност/газ) Мм 6.35 / 9.52
Макс. дължина на тръбата на хладилния агент m 25
Макс. разлика в нивото 10
Работна температура Охлаждане °C -15 ~ 50
Отопление -15 ~ 30
Охладител R32
Подобни продукти
Инверторен климатик Hisense Expert Smart Wi-Fi, 24000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 40 до 50 кв.м. Мощност BTU 24 000 SEER (сезо

Цена: 1 929,00 лв.
Инверторен климатик Hisense Expert Smart Wi-Fi, 18000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 30 до 40 кв.м. Мощност BTU 18 000 SEER (сезо

Цена: 1 549,00 лв.
Инверторен климатик Hisense Expert Smart CF35YR1FG Wi-Fi, 12000 BTU

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 20 до 25 кв.м. Мощност BTU 12 000 SEER (сезо

Цена: 1 049,00 лв.
Hisense Expert Smart 9 000Btu

Производител Hisense Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ Енергиен клас отопление Aᐩ За помещения (кв.м.) от 10 до 15 кв.м. Мощност BTU 9 000 SEER (сезон

Цена: 979,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!